Social- og sundhedsassistent søges til 4-årig dreng med muskelsvind i Hvidovre.

Hvidovre Kommune

Jobbet
Familie i Hvidovre søger hurtigst muligt en social- og sundhedsassistent til aflastning/pasning af deres dreng. Drengen lider af muskelsvind (stadie 4) og sidder i kørestol. Han bruger respirator men udelukkende om natten, hvor familien selv passer ham. Han bor sammen med sine forældre og går i børnehave ca. 2 dage om ugen. Grundet drengens svingende helbred, har han ikke prøvet at være i børnehaven alene endnu. Der er tale om aflastning af drengens mor, der hjemmepasser ham.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal være uddannet social og sundhedsassistent og gerne have erfaring indenfor børn/unge området.  Det er en fordel, hvis ansøgeren har kendskab til muskelsvind, dette er dog ikke et krav. Ansøgeren skal være ikkeryger, fleksibel, omsorgsfuld, rolig og nærværende.

Arbejdstid
Der er tale om en fast stilling på 24 timer pr. uge. Arbejdstiderne ligger 3 dage om ugen i dagtimerne. De endelige tider aftales nærmere med familien.

Borgerens bopæl
Familien bor i Hvidovre, Hvidovre Kommune.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

  • Omsorg og nærvær
  • Aflastning og ledsagelse ud af huset, i form af gåture mv.
  • Hjælp til plejen i forbindelse med deres søn

Løn
Løn gives efter gældende vikaroverenskomst + kørselsgodtgørelse.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal kunne forevises en straffeattest og gyldigt kørekort. Focus People indhenter ved en ansættelse børneattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!